Tennis

SENIOR


Damer

Pixbo Tennis har många aktiva damer. Klubben har ett a-lag för närvarande i div 2  som representeras av fem tjejer. Två lag spelar i Göteborgs damdubbelserie. Tisdagsdamerna och onsdagsdamerna spelar dubbel varje vecka under inomhussäsongen. 


Herrar

Pixbo a-lag herr spelar i div 2. Hösten -22 representeras Pixbo i herrar 45. På torsdagar spelas det seniordubbel. Söndagar är dagen då poolspel bedrivs med matchspel i singel.

Onsdagar dagtid spelar det äldre gardet dubbel med efterföljande fika.

Fredagskonceptet

På fredagar dagtid arrangerar klubben ett uppskattat koncept. Under sex veckor följs ett tema t ex attackslag som det övas på. Klubbens heltidsanställda tränare håller i träningen. Efter sex veckor startar en ny omgång med ett nytt tema. Fredagskonceptet pågår från september till maj.  Du anmäler dig till Fredagskonceptet genom att mejla johan@pixbotennis.com

Vuxenträning med Petra

Klubbens tränare Petra har många vuxna i träning. Det startar ofta upp nya kurser. Alla spelare på alla nivåer är välkomna att deltaga. Du behöver ett medlemskap för att vara med.

Mejla petra@pixbotennis.com för mer information.

Privatlektioner

Klubben heltidsanställda tränare ger privatlektioner till alla som är över 18 år.

Du är välkommen att boka in dig för lektion.

 

Pris:

En timme dagtid kl. 9-15 tränare, bana och bollar – 700 kr

 

En timme kvällstid eller helg tränare, bana och bollar – 900 kr.

 

Paket fem lektioner dagtid – 3000 kr

 

Paket fem lektioner kvällstid/helg 4000 kr.

Onsdagsliret med Henke

Varje onsdag kl. 12-13 spelar vi poängspel med klubbens chefstränare. Detta är en drop-in aktivitet vilket innebär att man anmäler sig från vecka till vecka. 

 

Anmälan görs via länken onsdagsliret med Henke

Kostnad 100 kr/gång